Menggila dgn "Inner"...

Selalunya orang shopping bila gaji baru masuk... 
Tapi saya ni terbalik pulak... 
Gaji belum masuk, tapi boleh pegi shopping kat Jalan TAR macam x ingat dunia.. 
Hehehehe...
Ni semua gara2 adik yang nak beli inner sebelum balik ke Kolej nya di Kuantan.. 
Nak x nak, bawak lah jugak dia pegi...
Kesian pulak.. Adik dah lah ada sorang saja.. :D 
Aktiviti shopping menshopping di Jalan TAR ni hanya ditemani oleh adik dan my BFF, Aimi..
My BFF dua orang lagi xdapat nak join...
Masing2 ada hal...
Xpelah, bertiga ni pon dah kira ok..
Cuma x cukup ahli je lah.. 
Hehehe...
Lepas Zuhur, saya gerak pegi Carrefour Batu 3 dulu utk bayar bil Maxis sebelum ke Shah Alam pick up Aimi...
Sampai simpang nak masuk rumah Aimi, dia sms.. Dia sudah berpindah rumah...
Alahai, pindah rumah lagi...
Ini dah masuk 3 kali dia pindah rumah sepanjang dia duduk Shah Alam..
"Pindah Rumah" mmg sinonim dgn u lah, Aimi.. Hehehe..
Sepanjang perjalanan ke Jalan TAR, cuaca agak mengecewakan...
Yelah, nak pegi shopping kat sana kalau hujan mmg hilang moOd lah...
Nasib baik lepas je park kereta dalam Semua House, hujan pon berhenti..
Macam faham2 je kehendak hati kami ni.. 
Hehehe..
Apa lagi, mula lah aktiviti memilih inner...
Berbagai2 warna inner ada.. Murah pulak tu..
10 helai RM30 je..
Sampai "rambang warna" kami memilih... Bukan rambang mata lagi dah..

Pilih jangan tak pilih :p

Akhirnya, 20 helai inner selamat kami borong... :D
Selepas selesai inner, masa untuk memilih shawl pulak..
Berpusing2 jugak lah kami mencari shawl yg berkenan di hati...
Setelah membeli beberapa pasang shawl, perut pulak terasa lapar..
Kebetulan pulak hari ni hari Sabtu.. Jalan TAR memang ada pasar hari Sabtu..
Setelah membeli beberapa juadah utk santapan dalam kereta, kami pon gerak balik...

Balik lah sebelum kehabisan wang

Sepanjang perjalanan, kami makan juadah2 yg dibeli tadi...
Aimi sempat beli Laksa... Kesian dia, kena letak laksa tu dalam bonet..
Yelah, saya ni x tahan bau Laksa.. Bau sikit dah boleh muntah...
Alah betul ngan baunya.. Nasib baik lah bila letak dalam bonet, x bau sangat...
Kira2 pukul 7malam tadi kami sampai rumah...
Penat x terkata... Bukan ape, penat tekan minyak... 
Nasib baiklah jalan x jammed sangat... Cepat sikit sampai rumah & boleh berehat...

Antara inner yang diborong

Oklah, nak pergi rehat dulu.. 
Besok kena kerja.. :( 
Jadi x boleh tidur lewat sangat...


Category: 1 comments

1 comments:

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

Post a Comment

Copyright © ♥ life, laugh lots, ♥ 4ever. Powered by Blogger.