Kesibukan Melanda

Terlalu banyak kerja yg mendatangkan menyebabkan tiada kesempatan utk menjengah ke ruangan ini... 
Alhamdulillah, pagi ini saya berkesempatan menjengah sebentar utk berkongsi cerita2 menarik yang berlaku dalam kehidupan seharian saya..

Sepanjang minggu lepas dan minggu ini, saya dan rakan2 sekerja sibuk menyiapkan kerja2 berkaitan dengan Virtual Travel Fair yang akan berlangsung pada 25-30 April ni.. "Campaign" ini adalah kerjasama antara SOTA (my company) dgn The Star.. Untuk keterangan lanjut, sila layari laman web ini allmalaysia.info/virtualtravelfair


Semua staf bertungkus lumus bagi memastikan campaign ini berjaya.. 
All the best for the SOTA Team & The Star..

Malam tadi, selepas pulang kerja seperti biasa saya akan "lepak2" dan "borak2" di dalam bilik umi..
Sedang "borak2" tiba2 umi bg sehelai kertas kepada saya... Saya ingat kertas apa lah kan.. 
Rupa2 nya kertas itu tertulis Doa Semoga Segera Dapat Jodoh... 
Alahai, dah xsabar2 nampaknya umi saya ni nak ada menantu lagi.. Hihihi..
Entah lah, saya pon xtau nak cakap ape.. Saya x sure sudah bersedia atau belum untuk berumahtangga.. 
Tapi.. 
Bak kata umi saya, amalkan saja doa itu.. Kalau ada jodoh, alhamdulillah... 
Dia x paksa... :) 
Orang yang paling gembira kalau cerita pasal jodoh2 saya ini adalah Trisya (my lovely niece)... 
Tak sabar2 die nak tgk saya kawin.. 
Hari2 dok tanya saya bila nak kawin.. 
Dia siap dah ade plan nak "pau" my future husband tu shopping dan makan2... 
Aduhai, anak sedara saya yang sorang ni... 
Macam2 perangai.. Kalau xde dia, rindu pulak.. Kalau ade dia, pening kepala semua orang.. 
Hehehe...

Hhhmmm... Rasa nya terpaksa stop kat sini dulu.. 
Dah pukul 8.10AM... 
Nak start baca email n bereskan kerja2 yang xsiap lagi.. 
Ada masa terluang lagi nanti, ada lah benda yang akan saya coretkan di sini... 
Kalau x coretkan kat sini pon, akan tercoretlah ia di Twitter... Twitter Addict lah katakan... 
 Hehehe...
Aloha...
Category: 1 comments

1 comments:

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

Post a Comment

Copyright © ♥ life, laugh lots, ♥ 4ever. Powered by Blogger.