Kehidupanku Ketika Latihan Industri

pejam celik pejam celik, dah hampir 3minggu saya praktikal..
so far, oklah..
cume this week byk kerja sikit..
dua hr berturut2 saya balik lewat..
hr ni saya try siapkan kerja awal skit..
my brother ajak follow die g low yat..
tepat 6ptg, kerja saya ade sikit lg xsiap..

terpaksalah saya suh Fazi balik dulu..
kesian lak die nak menunggu saya...
xpelah, Nadiah ade..
saya pon dah lame nak jalan kaki ke stesen lrt bukit jalil tu..
saje nak try..

setengah jam kemudian, siap pon kerja yg Ben bg kat saya...
fuh! selamat n lega..
malam ni boleh tido awal..
tp lepas tgk sinetron..
hehehe..
sinetron ape lg kalo bkn "Cinta Indah 2"..
tgl lg berapa episod je ni..
xsabar nak tunggu kesudahannye..

 

oh ya, td masa teman abg g low yat survey laptop utk abg wek ade byk laptop dell warna purple...
comelnye..
tp nak wat camne kan..
dah beli laptop dell putih ni..
kalo xbeli lg, gerenti saya dah beli dell purple tu..
abg pon ckp cantik..
xpelah, xde rezeki lah tu..
xdpt beli, tgk jelah pic dell purple tu...
hehehe



Category: 4 comments

4 comments:

LaDy said...

Laptopnya lucu.. ungu...purple.. my fav colour...

k3kvr4 said...

http://h4lvr4.blogspot.com/

ni url blog aku yg baru k?? tuka yg lame... -yuyu-

Ahmad Salim said...

salam..
keren dapat dari mana tuh

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

Post a Comment

Copyright © ♥ life, laugh lots, ♥ 4ever. Powered by Blogger.