PSM oh PSM

hari yg paling mendebarkan dalam hidup saya...
hari ini merupakan hari pembentangan Projek Sarjana Muda...
actually, presentation ni dah byk kali postpone..
  Pn. Lin (
evaluator) kurang sihat..
jd, org lain dah present & merdeka, saya masih lagi "terkontang kanting"...

apalah nasib...

mase on the way nak pergi presentation tu "cuak giler"...
yelah, evaluator nye sgt digeruni oleh student FTMK..
siapa yg xkenal Pn. Norazlin (a.k.a Pn. Lin)...
adus, kecut perut saya bile memikirkan nye...
tp alhamdulillah...
semuanya ok..
walaupon student yg present sebelum saya majoritinye kena bambu...
tp tibe giliran saya, mood die ok...
siap boleh gelak2..
maybe sbb saya org yg terakhir present atau die dah kenal saya dr diploma..
xtau lah..
yg pasti saya berterima kasih sgt2 pada Pn. Lin...


habis present tu, saya terus text Liza mintak tlg dia amik kat cubic...
sampai je kat rumah, ade sms masuk..
dr Dr. Sazilah...
die suh saya pegi demo pada die...
alahai, dah sampai rumah br nak sms...
saya pon g solat dulu dan mintak tlg Liza antar semula g cubic...
sementara saya demo pd Dr. Sazilah dan antar CD projek pada Pn. Lin

Liza lepak kat kafe smbl surf internet..
nasib baik ade Liza...
asyik menyusahkan die je...
anyway, thanx a lot Liza...
you're my best frenz in the world...
cewah, macam membodek pulak...
hehehe...
thanks jugak pd Dr. Sazilah sbb byk bantu saya dan Aimi dalam menyiapkan PSM..
walaupon kecewa skit sbb aimi "drop", tp xpelah...
maybe ade rahmat disebaliknye...

03.07.09
semua report PSM yg telah siap untuk dijilid perlu dihantar ke fakulti sebelum 15.07.09...
disebabkan saya malas nak menapak ke fakulti yg jauh tu, saya siapkan jugak semuanye hari ini...
alhamdulillah...
"settle" semuanye...
ptg tu, lepas lunch ngan family Liza,
saya, Liza dan Nuyu gerak pegi fakulti kat durian tunggal...
on the way g DT (Durian Tunggal) tu boleh pulak tersilap jalan...
asyik sgt berborak sampai tersalah masuk jln...
xpelah, anggap saje lah bwk Nuyu jln2 tgk Melaka...
hehehe...


sampai je kat DT, "naik jenuh" jugak lah nak mencari pejabat fakulti...
akhirnye jumpe jugak selepas terserempak dengan Abg Zuraimi kat tepi jalan...
kalo x, "melilau" lagi lah kitorg kat area situ...
lepas hantar report tu, kitorg gerak g cr bilik En. Ibrahim...
nak hantar report PSM senior yg Aimi pinjam dr die..
tp En. Ibrahim xde pulak dalam bilik...
terpakse lah letak je report tu kat dlm bilik die...
so, xsempat nak say thanks kat die...
xpelah, nanti bile2 boleh lah ckp...

insyallah, kalau jumpa lagi.. hehehe...

Category: 1 comments

1 comments:

Ambrith said...

Hi Friend visit my website http://ambrith123.blogspot.com for new type of widgets.

Post a Comment

Copyright © ♥ life, laugh lots, ♥ 4ever. Powered by Blogger.